top of page
COLB SS 2024 -1.jpg
logo-COLB-SINCE-1963.jpg

COLB werd in 1963 in Bologna geboren en vandaag wordt de familietraditie voortgezet in de derde generatie. Alle COLB-collecties zijn verenigd door dezelfde filosofie, die wordt gekenmerkt door een evenwichtige mix van traditie en moderniteit, hoge kwaliteit, creativiteit en de originaliteit van elk stuk.

 

Verfijnde kleding gewijd aan een zeer vrouwelijke vrouw, de collecties zijn gewijd aan vrouwen die houden van elegante lijnen met exclusieve kostbare details. Productie van kleding van maat 40 tot 60.

 

De hoge kwaliteit van de producten wordt gegarandeerd door de sterke handmatige component tijdens alle productiefasen. Elk product is handgemaakt, gevormd door ambachtelijke afwerkingen, die na een reeks stappen en controles een exclusief en herkenbaar kledingstuk worden.

 

De productie vindt plaats in de fabriek in Calderara di Reno (Bologna) en in een klein aantal gespecialiseerde laboratoria, waarmee COLB langdurige geconsolideerde relaties heeft opgebouwd. De productie en het gebruik van uitsluitend Italiaanse materialen zijn een garantie voor klanten die op zoek zijn naar 100% MADE IN ITALY.

bottom of page