top of page

"Iedereen kan zich modieus kleden, maar het is de stijl die iemand echt uniek maakt". Elisa Fanti streeft ernaar om elke vrouw zich bij elke gelegenheid speciaal, elegant, verleidelijk en modieus te laten voelen. Kostbare materialen, hoogwaardige stoffen, exclusieve prints en perfecte afwerking kenmerken deze volledig "Made in Italy" creaties. Onderscheidende kenmerken zijn onder meer verfijnde borduurmotieven en kostbare details die van elke jurk een echt kunstwerk maken.

Het merk heeft drie verschillende kledinglijnen voor dames: "Couture" is perfect voor een glamoureuze en chique dame, "Pret-à-Porter" is een elegante, nog steeds dynamische blikvanger, die perfect past in de nieuwste trends. "Chérie", de nieuwste van de drie, is ontworpen met het oog op een zeer jong en trendsettend publiek.

Voor Elisa Fanti moeten schoonheid en klasse een integraal onderdeel vormen van het leven van elke vrouw; dit is de reden waarom hun maten (van 38 tot 58) gracieus passen en een verscheidenheid aan vormen aanvullen.

CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 1
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 5
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 2
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s)
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 6
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 7
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 3
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 4
CHERIE-AI1819-bassa (glissé(e)s) 8
bottom of page