top of page

"op maat gemaakte traditie", "perfecte pasvorm" en "creativiteit" zijn de waarden die kenmerkend zijn voor alle creaties van de MALAICA-collectie: een totaallook ontworpen voor een eigentijdse, chique en verfijnde vrouw die houdt van het comfort en de kwaliteit van de stoffen in combinatie met de nieuwste modetrends om op te vallen met charme en persoonlijkheid.

 

Dankzij het gebruik van zorgvuldig geselecteerde materialen en de creatieve en kleermakerservaring van haar ontwerpers en patroonmakers, hebben we unieke en actuele modevoorstellen, gekenmerkt door genereuze of gepaste silhouetten, ontworpen om de vrouwelijkheid van elke vrouw met stijl te verbeteren. en les van Italiaanse maat 40 tot 56.

 

De materialen die worden gebruikt voor het maken van de collecties zijn de meest verschillende, perfect uitgebalanceerd tussen "jersey" en "geweven" (de laatste is altijd elastisch gemaakt om maximaal comfort te garanderen), "stevige" en "bedrukte" stoffen voor een rijk en compleet aanbod.

 

Het creatieve personeel besteedt een bijzondere passie en aandacht aan het zoeken naar mooie prints en het gebruik van goede jerseystoffen, want wanneer een mooie print de meest geschikte jersey ontmoet om zijn ontwerpen te verbeteren, krijgen we de perfecte productmix, die kan voldoen aan alle smaken, zelfs de meest specifieke en verfijnde. De trui is daarom de onbetwiste hoofdrolspeler van de Malaica-collecties met zijn vermaarde kenmerken van elasticiteit en comfort.

 

De voorstellen van MALAICA-collecties zijn bedacht om verschillende gelegenheden te dekken: van de dagelijkse slijtage, altijd verfijnd en bijzonder, tot de meest elegante en glamoureuze evenementen.

bottom of page